VISIE & MISSIE

Door de hectiek van alle dag raken veel mensen het contact met zichzelf kwijt. Wanneer dit langdurig gebeurd en de signalen van het lichaam genegeerd worden raakt men uit balans.

Ik zie dat meer en meer gebeuren. Hierdoor ontstaan psychische- en fysieke problemen en allerlei combinaties daarvan. Er zijn veel mensen die rondlopen met spanningsklachten, chronische vermoeidheid, burn-out en allerlei vage klachten waar artsen geen oplossing voor weten. De noodzaak is er dat een mens in contact met zichzelf komt en blijft, want naar mijn mening weet ieder mens diep van binnen wel wat goed voor zichzelf is. Maar om bij deze wijsheid te komen is het nodig goed contact met zichzelf te hebben. Hier bedoel ik mee een bewust contact met lichaam, hoofd en hart.

 

LICHAAM

Tijdens een ontspanningsmassage wordt mijn klant zich bewust van haar* lijf. Ze voelt waar er (spannings)pijn zit, hoe het met haar lichamelijke vermoeidheid is en hoe volledig haar ademhaling is. De massage geeft dus niet alleen ontspanning, maar ook veel wijsheid.

 

HOOFD

Ieder mens weet diep van binnen wel wat goed voor zichzelf is. Om bij deze wijsheid te komen is er ontspanning nodig en de rust en tijd na te denken. Veel mensen doen dit tijdens de vakantie. Dan komen de mooiste plannen voor veranderingen omhoog.

Het komt ook voor dat de kennis dieper zit en dat het bewust krijgen hiervan niet lukt. Het zogenaamde “ik krijg mijn vinger er niet op”. Dan is er een gesprekspartner nodig met voldoende emotionele afstand en de juiste gespreksvaardigheden, een zogenaamde coach.

 

HART

Het belangrijkste orgaan in ons fysieke lichaam. En ook de allerbelangrijkste raadgever voor ons emotionele geluk. Een belangrijke vraag is: waar wordt jouw hart echt warm van? 

Zweverig? Vast wel! En toch, iedereen weet wat ik bedoel met het gevoel van de allereerste keer straalverliefd zijn. Hoe noem je dit gevoel dan? Dat is dan toch jouw hart en dat voelt toch warm?

En wanneer heb jij de laatste keer jouw hart op deze manier gevoeld? En waar en waarvoor?

Tijdens jouw laatste reis op dat plekje in de woestijn? Bij het maken van jouw laatste schilderij? Bij het eindelijk opruimen van die kast? Of, in mijn geval, bij de laatste keer waarop ik het gezicht van mijn klant 10 jaar jonger zag worden door de ontspanning van mijn massage....

 

Hier in dit contact ligt de kracht en wijsheid van een mens. In die connectie en in die ontspanning kan er ruimte komen om te realiseren wat nodig is voor een leven vol geluk, kracht, energie en vrijheid.

 

En dat is mijn passie en de missie van Vogels Vrij Bodywork:

Mensen die uit hun kracht dreigen te schieten, terug in hun kracht te zetten door ze weer in goed contact met zichzelf te brengen. 


De middelen die ik daarvoor tot mijn beschikking heb zijn mijn ontspanningsmassages, mijn coachingsgesprekken en mijn sjamanistische healingen.

* Voor de leesbaarheid gebruik ik de vrouwelijke vorm, maar dit geldt uiteraard ook voor mannen.

CONTACT

Hemsterhuisstraat 117

2513 RB Den Haag

info@vogelsvrijbodywork.nl

Tel:  06-13674334

KvK: 70013853

BTW:NL002024347B72

Bericht ontvangen!

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).