T R A I N I N G

PRIVÉLESSEN VOOR TWEE

Wil je een massage workshop voor twee volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Kies er dan voor om samen privélessen ontspanningsmassage te nemen. Als jullie bijvoorbeeld wisselende of verschillende werktijden hebben of het niet fijn vinden in een groep te masseren, is dit een ideale manier om de technieken van een ontspanningsmassage te leren.

Tijdens de massage workshop voor twee personen, leer ik jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee je een gevarieerde en fijne massage kunt geven. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel. De massagetechnieken worden eerst door mij voorgedaan op één van jullie. Daarna kan de ander deze technieken oefenen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Ik zal jullie stap voor stap door de technieken heen praten en duidelijke aanwijzingen geven. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

 

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn.

Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt 2,5 á 3 uur.

Het is goed om te weten dat ik een officieel geregistreerde CRKBO trainer/docent ben.


 

Er zijn twee mogelijkheden:
 

1. Massage Workshop voor twee:

Dit is een workshop van 2,5 tot 3 uur. In deze workshop leg ik jullie de belangrijkste basisprincipes van ontspanningsmassage uit en leer ik jullie de technieken voor het masseren van de rug en de schouders. Na afloop krijgen jullie een handleiding met de technieken mee.
 

2. Massage Cursus voor twee:

Dit zijn 5 lessen van 2,5 tot 3 uur. In deze privécursus leer ik jullie technieken voor het masseren van het gehele lichaam. Dus: rug, schouders, nek, benen, voeten, armen, handen, buik, borst, hoofd en gezicht. Na de eerste les krijgen jullie een handleiding met de technieken mee, zodat jullie tussen elke les kunnen oefenen. Na afloop van deze cursus krijgen jullie ook een certificaat Basiscursus Ontspanningsmassage.


Dus kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de Massage Workshop voor twee. Kiezen jullie voor een hele cursus van vijf lessen, dan spreken we van de Massage Cursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de massage workshop voor 2 personen.

PRAKTISCH

Bel mij gerust voor meer informatie of om een datum af te spreken. Wanneer wij een datum en tijd voor de (eerste) les hebben afgesproken, kunnen jullie je officieel aanmelden via de website van de OMB-academie: www.omb-academie.nl

De lessen zullen gegeven worden in mijn woonkamer. Het is er warm, er is ontspannende muziek, privacy, water en thee/koffie. 

Neem allebei een laken voor op de massagetafel mee; een eenpersoonslaken past goed. En ook een afdekdoek; een eenpersoonshoeslaken is de juiste grootte. Wanneer jullie de lakens van elkaar willen gebruiken dan is één setje uiteraard voldoende. Ik heb hoofdsteunhoesjes en (indien nodig) warme dekens.

GROEPSLESSEN BIJ DE OMB-ACADEMIE

Wil je graag leren masseren in groepsverband? Of wil je na deze privélessen graag verder gaan met het leren van nieuwe technieken? Dan kan dat ook! Er zijn 2 vervolgcursussen en diverse specialistische cursussen.

De OMB-Academie geeft diverse cursussen ontspanningsmassage én een jaaropleiding tot ontspanningsmasseur welke afgerond word met een officieel diploma. Ik ben hier één van de trainers.

Kijk hiervoor op de site van de www.omb-academie.nl

CONTACT

Hemsterhuisstraat 117

2513 RB Den Haag

info@vogelsvrijbodywork.nl

Tel: 06-13674334

KvK: 70013853

BTW:NL002024347B72

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Bericht ontvangen!